Blog / Hödlmayr België en Automotics: Een case study
Hödlmayr
Artikel

Hödlmayr België en Automotics: Een case study

Bij Automotics streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden op het gebied van autodiagnose en -programmatie. Een samenwerking waar we trots op zijn is deze met Hödlmayr België, een vooraanstaande speler in de check-up en levering van nieuwe en tweedehandswagens.

De uitdaging

Voordat Hödlmayr België begon met het gebruik van onze oplossingen, beperkten hun check-ups zich tot fysieke inspecties, zonder rekening te houden met de elektronische aspecten van de voertuigen. Hoewel effectief, was deze methode niet zonder tekortkomingen - voertuigen met foutcodes konden door deze checks glippen, wat resulteerde in voertuigen die mogelijk niet aan de normen voldeden.

De oplossing van Automotics

Automotics heeft een structurele oplossing geboden door het leveren van geavanceerde autodiagnose apparatuur en ADAS kalibratieapparatuur. Met de installatie van de Autel IA800 full kit en software voor schema's en reparatiehandleidingen, is Hödlmayr België nu in staat om ongeveer 5000 auto's per jaar uit te lezen en eventuele storingen op te lossen. Bovendien heeft Automotics een reeks trainingen gegeven om de medewerkers van Hödlmayr België vertrouwd te maken met de nieuwe apparatuur en software en hen in staat te stellen om efficiënter te werken en de kwaliteit van de auto's die ze leveren te verbeteren.

Voortdurende ondersteuning

Naast de implementatie van de nieuwe apparatuur en software, biedt Automotics Hödlmayr België voortdurende ondersteuning, zowel op afstand als op locatie. Dit zorgt voor een vlotte werking en een continue verbetering van de workflow. Bovendien blijft Automotics regelmatige trainingen geven om ervoor te zorgen dat het team van Hödlmayr volledig op de hoogte blijft van de nieuwste diagnosemethoden en -technologieën.

De impact

Dankzij de oplossing van Automotics heeft Hödlmayr België hun check-upproces kunnen uitbreiden om nu ook elektronische diagnoses op te nemen. Hierdoor kunnen ze voertuigen met foutcodes identificeren en deze problemen oplossen voordat de auto's worden geleverd. Daarnaast heeft Hödlmayr nu een veel beter inzicht in de elektronische staat van de voertuigen. Elk autodiagnoserapport wordt ook opgeslagen en kan in de toekomst worden geraadpleegd om claims te ondersteunen of misverstanden uit te sluiten.

Bij Automotics zijn we trots op deze succesvolle samenwerking en kijken we ernaar uit om Hödlmayr te blijven ondersteunen in hun streven naar kwaliteit en efficiëntie. Bent u benieuwd hoe de oplossingen van Automotics uw bedrijf kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

CookieverklaringPrivacybeleid

© 2024 Automotics

Gemaakt door Webvue en Kobe Cuppens